Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Cem Öztürk seçildi

Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği Yönetim Kurulu Başkanlığına Cem Öztürk Seçildi

Türkiye’de 36 araştırmacı ilaç firmasının üyesi olan Araştırmacı İlaç Firmaları Derneği (AIFD), yeni Yönetim Kurulu Başkanı olarak Sanofi Avrasya Bölgesi Başkanı Cem Öztürk’ü atadı.

AIFD, Türkiye’de yenilikçi ilaç ve tedavilere zamanında ve sürdürülebilir erişimi sağlama misyonuyla faaliyet göstermektedir. 3 Ocak’ta gerçekleştirilen olağan yönetim kurulu toplantısında Yönetim Kurulu Başkanlığına seçilen Cem Öztürk, Türkiye’nin tıbbi ve ilaç araştırma alanındaki küresel rekabet gücünü artırmayı hedefliyor.

Cem Öztürk, daha önce 2016-2018 ve 2019-2025 yılları arasında görev yapmış olan Dr. Mete Hüsemoğlu’ndan Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devraldı.


Hayatınızın aşkını bakteriler seçiyor olabilir mi; bilim insanı Ali Rıza Akın anlatıyor | Bakterin Kadar Yaşa

Günün öne çıkan haberleri…

TIKLAYIN – DEM Parti heyetinin siyasi parti ziyaretlerinde neler konuşuldu, yol haritasında neler var?

TIKLAYIN – Mehmet Y. Yılmaz | Erdoğan gölgede kalmaya kararlı
 
TIKLAYIN – Ertuğrul Özkök: Yılın ilk tuhaf Netflix sorusu; son 1 yılda kaç ay yaşlandınız?
 
TIKLAYIN – Benzine zam geldi: Fiyatlar gece yarısı güncellendi
 
 

Related Posts

Hırsızın ısırığı kolundan ediyordu; vaka literatüre girmeye aday!

Hırsızın ısırığı kolundan ediyordu; vaka literatüre girmeye aday!

Yapay zeka modellerinin, hizmet sektöründe cinsiyete dayalı taraflı yanıt verdiği tespit edildi

İngiltere’de yapılan araştırmada, yapay zeka destekli büyük dil modellerinin (LLM) sosyal hizmet sektöründe kadın ve erkeklerin ihtiyaçlarına taraflı yanıtlar verdiğini tespit etti.

Akıllı saatlerle ilgili çarpıcı araştırma: Ölçümler beklenenden farklı

Hollanda öncülüğünde yürütülen araştırmada akıllı saatlerin stres düzeyini doğru tespit edemediği ortaya konuldu.

Kulağınıza soğan koyup bekletin: O sorundan eser kalmıyor

Mutfakların vazgeçilmez lezzeti soğan, yemeklerden salatalara, böreklerden çorbalara kadar pek çok tarifte yer alıyor. Limon ve baharatla sade şekilde bile tüketilebilen soğan, sağlığa olan faydalarıyla da biliniyor. Ancak soğanın bugüne kadar pek duyulmamış, şaşırtıcı şifa özellikleri de var.

Dr. Burak Çağrı Aksu: Kasık bölgesinde hissedilen ağrının nedeni kalça sorunları olabilir

Dr. Burak Çağrı Aksu: Kasık bölgesinde hissedilen ağrının nedeni kalça sorunları olabilir

TTB’den kenevir düzenlemesine ilişkin uyarı: Tıbbi kullanımlar dışında piyasaya açılmamalı!

TTB’den kenevir düzenlemesine ilişkin uyarı: Tıbbi kullanımlar dışında piyasaya açılmamalı!