Konya’da Aşçılık Yarışması Heyecanı

Konya’da Uluslararası Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışmasının bölge elemeleri gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Bakanlığı Uluslararası Gastronomi Festivali ve Aşçılık Yarışması Genel Koordinatörü Barış Ondaş, Öztekinler Kız Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde düzenlenen programda, Türkiye genelinde 14 ilde yarışmaların yapıldığını söyledi.

Her bölgedeki iki ilden yarışmaların yapıldığını anlatan Ondaş, “Her bölgede iki ilden birinci çıkartıyoruz. 7 bölge 12 ilden toplamda 14 birincimiz çıkacak. Bunları Türkiye finaline götürecez. Türkiye finalinde önce kendileriyle yarıştıracağız, oradan da Türkiye birincisi ve ikincilerini seçeceğiz. Güzel bir etkinlik olacağını düşünüyoruz.”ifadesini kullandı.

Related Posts

CHP’li Gürer: ‘Sinir sistemi üzerinde olumsuz etkisi olan olan Çin tuzunun ülkemizde kullanımı devam ediyor’

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Türkiye’de halk arasında Çin tuzu olarak bilinen monosodyum glutamatın gıdada kullanımının yarattığı sorunlara dikkat çekerek “Sinir sistemi üzerinde olumsuz etkisi olan aşırı tüketim halinde baş ağrısı, migren, çarpıntı, yorgunluk yapan bu Çin tuzu ülkemizde ise kullanımı devam ediyor” dedi.

Suriye Cumhurbaşkanı Şara’dan son dakika İsrail duyurusu: Tarihi anlaşma ihlal edildi

Suriye Cumhurbaşkanı Ahmed Şara, İsrail saldırılarını önlemek için arabulucularla temasta olduklarını bildirdi. Şara, “İsrail, 1974 tarihli anlaşmayı ihlal etmiştir” dedi.

Nihat Kahveci’nin çocuklarına yaklaşması yasaklandı

Bakırköy 2. Aile Mahkemesi, eski milli futbolcu Nihat Kahveci’nin çocuklarına yaklaşmasını yasakladı. Kahveci’nin eski eşi Pınar Kaşgören’in başvurusu üzerine verilen kararda, Kahveci’nin çocuklara 500 metreden fazla yaklaşmamasına hükmedildi.

Marmara’da yine ortaya çıktı… Teknelerin etrafını sardı

Balıkesir kıyılarında deniz yüzeyinde müsilaj oluştu.

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

Ekrem İmamoğlu’nun X hesabına erişim engeli dünya basınında: Kamuoyu yoklamaları desteğin arttığını gösteriyor

ABD’de Robert F. Kennedy suikastına ilişkin 60 bin belge daha paylaşıldı

ABD’de Robert F. Kennedy suikastına ilişkin 60 bin belge daha paylaşıldı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir