Antalya’da 9 katlı apartmanda tedirgin eden yangın

Kentte Düdenbaşı Mahallesi Necip Fasıl Kısakürek Caddesi’ndeki 9 katlı apartmanın birinci katındaki daireden saat 15.30 sıralarında duman çıktığını görenler ihbarda bulundu.

Evde bulunmayan daire sahibi Nihat ve Ayfer Gökçe çifti haberdar edilirken itfaiye, mutfağın balkon kapısını açıp yangına müdahale etti.

ÇOCUKLARINI KUCAKLAYIP DIŞARI ÇIKTILAR

Yoğun dumanın dolduğu apartmanda oturanlar, kendilerini sokağa attı. Bazı kişilerin çocuklarını kucakladığı ve ağızlarını kapatıp güvenli bölgeye doğru kaçtığı görüldü. Yarım saatlik çalışmayla yangın söndürüldü. Evlerine gelen Nihat ve Ayfer Gökçe çifti ise söndürme çalışmalarını tedirginlikle izledi. İtfaiyeciler, daire ve apartmana dolan dumanı tahliye ettikten sonra normale döndü.

Related Posts

İki ilde masaj salonlarına fuhuş operasyonu

İki ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 8 şahıstan 1’i tutuklandı.

Bahçeli’ye ‘samimiyetsiz’ iması yapınca tansiyon yükseldi: Bunu sorgulamaya senin yaşın yetmez

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sırrı Süreyya Önder için TBMM’de düzenlenen anma törenine katılmış ve Önder’in fotoğrafına dokunmuştu. Tartışmaları da beraberinde getiren olay sonrası KRT TV’de eski AK Parti Milletvekili Mustafa Ilıcalı ile hukukçu Özgecan Sırma arasında tartışma yaşandı tansiyon yükseldi. Ilıcalı buradan herhangi bir mana çıkaralamayacağını ve anlattı.

MSB kaynaklarından ‘”İsrail’le görüşme” açıklaması: Suriye hükûmetinin talebiyle bölgede bulunan tüm unsurlarla koordinasyon devam ediyor

MSB kaynaklarından ‘”İsrail’le görüşme” açıklaması: Suriye hükûmetinin talebiyle bölgede bulunan tüm unsurlarla koordinasyon devam ediyor

Kanser hastası önce eşini öldürdü sonra intihar etti

Ankara’da kanser hastası emekli Zekai Mallı (67), eşi Adalet Mallı’yı (65) tabancayla vurarak öldürdükten sonra yaşamına son verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Açılış Töreni’nde önemli açıklamalar: ‘Evliliğin kolaylaştırılması gerekiyor’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde Vakıflar Haftası Toplu Açılış Töreni’nde önemli açıklamalarda bulundu.

Mersin’de Roma ve Bizans dönemlerine ait 70 sikke ele geçirildi

Mersin’de, Roma ve Bizans dönemlerine ait olduğu değerlendirilen 70 sikke ele geçirildi, 1 şüpheli gözaltına alındı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir