Bakan Göktaş: “Aileyi korumak, güçlendirmek ve dinamik nüfus yapımızı desteklemek için çok önemli adımlar atacağız”

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Göktaş: 2025 Aile Yılı Olarak İlan Edildi

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 2025 yılının ‘Aile Yılı’ ilan edilmesinin önemine vurgu yaparak, ailenin korunması, güçlendirilmesi ve dinamik nüfus yapısının desteklenmesi için önemli adımlar atacaklarını belirtti.

Bakan Göktaş, Çankırı’da katıldığı AK Parti Kadın Kolları 7. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, aile yapısının güçlendirilmesi için devam edeceklerini ve hizmetlerini güçlendirerek sürdüreceklerini ifade etti. Bakan Göktaş, sosyal politikalar alanında yapılan çalışmaların önemine değinerek, Türkiye’nin geleceğinin genç ve dinamik aile yapısından geldiğini vurguladı.

Bakan Göktaş, “Önümüzdeki dönemde Aile Yılı’nı ilan etmemizle birlikte aileyi korumak, güçlendirmek ve dinamik nüfus yapımızı desteklemek için çok önemli adımlar atacağız” şeklinde konuştu. Ayrıca, kadınlar için yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Bakan Göktaş, yeni doğan bebeklerin annelerin hesaplarına yatırılacak desteklerden bahsetti.

Bakan Göktaş, gençlerin evlilik desteklerinden faydalanmaları konusunda çağrıda bulunarak, gençlere evlilik desteğinin önemini vurguladı. Kongreye AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, AK Parti Çankırı İl Başkanı Koray Erdoğan, AK Parti Çankırı İl Kadın Kolları Başkanı Melike Çilhan ve diğer partililerin katıldığı belirtildi. Bakan Göktaş daha sonra Çankırı Valiliği’ni ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Related Posts

Ahmet Davutoğlu IKBY Başbakan Yardımcısı Talabani ile görüştü

Gelecek Partisi Genel Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani ile bir araya geldi

Atatürk’ün 98 yıl önce çekilen fotoğrafları ve videosu ortaya çıktı!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, müzelerde sergilenen ve birçok kişiye imzaladığı seri çekim fotoğraflarının bilinmeyen video görüntüleri de ortaya çıktı. İstanbul’da 1927 yılında bir fotoğrafçıda çekildiği düşünülen seri fotoğraflar ve video, 1950’lerde yapılmış bir Atatürk belgeselinde bulundu.

Mansur Yavaş gençlere seslendi: ‘Merak etmeyin…’

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle paylaştığı mesajında, gençlere seslenerek, “Koşun, sorun, üretin ve merak etmeyin, önünüzde duran engelleri hep birlikte kaldıracağız” dedi.

Öğretmenlerini savunan 65 öğrenci disiplinlik oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğretmenlerini savundukları için eylem ve basın açıklaması yapan 65 liseli öğrencinin disipline sevk edilmesi velilerin ve STK’ların tepkisine neden oldu.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Batı barış mesajımızı almadı

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Tahran Diyalog Forumu’nun açılışında düzenlenen panelde konuklara hitap etti

‘8647’ paylaşımı istihbaratı harekete geçirdi: Kodun anlamı çözüldü

Eski FBI Direktörü James Comey, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. Sahilde deniz kabuklarından oluşan “8647” şeklindeki dizilimin fotoğrafı, ABD basını tarafından ‘son derece tehlikeli’ şekilde yorumlandı.