Borusan Cat, Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’nda sektör paydaşlarıyla buluştu

Borusan Cat, Marble İzmir Fuarı’nda Yüksek Verimlilik ve Yenilikçi Çözümlerini Sergiledi

Borusan Grup şirketlerinden Borusan Cat, 9-12 Nisan 2025 tarihleri arasında düzenlenen Marble İzmir Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’na katıldı. Firma, fuar süresince mermer sahalarında verimliliği artıran iş makinelerini, dijital çözümlerini ve sürdürülebilirlik odaklı hizmetlerini ziyaretçilerle buluşturdu.

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” sloganıyla hareket eden Borusan Cat, Türkiye, Kafkasya ve Orta Asya’da hizmet veriyor. Marble İzmir Fuarı’nda sergilediği Cat® 980 Lastikli Yükleyici, Cat® 336 Ekskavatör ve Cat® 305 Mini Ekskavatör modelleriyle dikkat çeken firma, operatör verimliliğini artıran üstün performansa sahip makinelerini tanıttı.

İş sahalarında Verimlilik ve Dijital Çözümler

Borusan Cat, fuar kapsamında sektörde fark yaratan dijital çözümlerini de ziyaretçilere sundu. Boom360 uygulaması ile kullanıcılar, Borusan Cat’in hizmetlerine tek bir platformdan erişebilirken, VisionLink ve SITECH Eurasia gibi sistemler de iş sahalarında hassasiyet ve verimlilik sağlıyor.

Ayrıca, sürdürülebilirlik odaklı olarak revize edilen motor ve şanzımanlar da fuar standında yer aldı. Bu motorlar ve şanzımanlar, makinelerin ömrünü uzatarak döngüsel ekonomiye katkı sağlıyor.

Uğur Gül: “Müşterilerimize Verimli ve Güvenilir Bir İş Ortaklığı Sunmaya Devam Ediyoruz”

Borusan Cat Türkiye Genel Müdürü Uğur Gül, fuarla ilgili yaptığı açıklamada, sektör paydaşlarıyla bir araya gelmekten memnuniyet duyduklarını belirterek, gelişmiş iş makineleri, yenilikçi çözümler ve sürdürülebilir hizmetlerle müşterilere verimli bir iş ortaklığı sunmaya devam edeceklerini vurguladı.

Borusan Cat, gelecekte sektördeki yenilikçi yaklaşımları müşterileriyle buluşturmaya devam edecek.

Borusan Cat Hakkında

“Daha İyi Bir Dünya İçin Çözüm Üretiriz” şirket amacıyla faaliyet gösteren Borusan Cat, Türkiye merkezli bir firma olup, inşaat, madencilik, enerji ve ulaşım endüstrilerinde faaliyet göstermektedir. Ayrıca, Caterpillar ürünlerinin yanı sıra FG Wilson jeneratör markasının da distribütörlüğünü yapmaktadır.

Sürdürülebilirlik odaklı çalışmalarıyla dikkat çeken Borusan Cat, atıkları döngüsel ekonomiye kazandırarak çevreye katkıda bulunmaktadır. Çalışmalarında dijital uygulamaları etkili bir şekilde kullanan firma, müşterilerine güvenilir bir çözüm ortağı olmayı hedeflemektedir.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

Türkiye çip üretiminde uzun vadeli planlara odaklanıyor

Teknolojideki hızlı gelişim dünyada çip ihtiyacını giderek artırırken Türkiye de bu alanda orta ve uzun vadeli uygulamalarla telekomünikasyondan bilişime, savunmadan otomotive kadar ihtiyaçlarını kendi karşılamayı hedefliyor.

Artık hiçbir hesap güvende değil! Milyarlarca kullanıcının giriş bilgileri ele geçirildi

Ortaya çıkarılan yeni veri sızıntısı, çok sayıda platformdaki 16 milyar kullanıcının giriş bilgilerinin çalındığı tespit edildi. Google ve Apple başta olmak üzere çok sayıda sosyal medya hesabının da içinde olduğu bu sızıntıda iki faktörlü kimlik doğrulama sistemi kullanmayan hesapların daha yüksek tehdit altında olduğu vurgulandı.

Tesla’nın insansı robot projesi Optimus’un başındaki isim şirketten ayrılıyor

Tesla’nın Optimus isimli insansı robot projesini firmanın geleceği için oldukça önemli. Şu sıralar Trump ile bir kriz içerisinde olan Elon Musk, her fırsatta bunu dile getiriyor. Nitekim projenin son aşamasına gelen insansı robotlarının yemek karıştırdığı, çöp topladığı ve yerleri süpürdüğü gibi detaylar ile karşılaşmıştık. Tüm bu süreç yolunda gidiyor gibi gözükse de Optimus projesinden çok önemli bir ayrılık geldi.

Milli yelkenciler Optimist Avrupa Şampiyonası’nda zirvede

İzmir’in Çeşme ilçesinde düzenlenen 2025 Optimist Avrupa Şampiyonası’nda Milli yelkenciler, 1 altın ve 1 bronz madalya alırken, takım halinde de birincilik elde etti.

Beynin fazla çalışmasını önleyecek yüz dövmesi geliştirildi

Sensörler, hava trafik kontrolörleri, kamyon şoförleri ve diğer işçilerin maruz kaldığı zihinsel zorlanmayı izleyerek güvenliklerine katkı sağlayabilir.

Türkiye Para Atletizm Grand Prix’sinde 9 madalya kazandı

Dünya Para Atletizm Grand Prix’sinin altıncı etabında milli takım, 7’si altın, 2’si gümüş 9 madalya kazandı. Millilerden Ali Enes Kaya, T12 100 metre, 200 metre ve 400 metre kategorilerinde üç altın, Serap Demirkapu, F12 gülle atmada ve cirit atmada altın madalya elde etti.