CHP Cumhurbaşkanı Adayı Ön Seçiminde Vatandaşlarla Buluşan Başkan Zencirci, Demokrasi Vurgusu Yaptı

Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, Eşiyle Birlikte Oy Kullandı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) cumhurbaşkanı adayı ön seçiminde eşi Saliha Zencirci ile birlikte oy kullanan Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci, marteniçka bilekliğini sandığa bağladı.

Gün boyu ilçede kurulan tüm sandıkları ziyaret eden ve vatandaşlar için kurulan dayanışma sandıklarında halka bir araya gelen Belediye Başkanı Zencirci, vatandaşların yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çocukların İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu için hazırladığı mektupları da teslim alan Başkan Zencirci, mektupları İmamoğlu’na ulaştıracağını belirtti. Başkan Zencirci, “Halkımızın ilgisi ve desteği beklentimizin çok üstünde” diyerek vatandaşlara teşekkür etti.

Başkan Zencirci, “Partimizin cumhurbaşkanı adayı ön seçimi ülkemiz genelinde olduğu gibi ilimiz ve ilçemizde de yoğun ilgi gördü. Milletimiz demokrasiye kayıtsız kalamaz. Haksız ve hukuksuz tavırlara karşı cevabını her dönemde sandıkta vermiştir ve vermeye devam edecektir. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu’na yönelik öncesinde diploma iptali, ardından da gözaltı ve tutuklanma süreçleri demokrasimize büyük yara açmış durumdadır. Ancak bizler demokrasiye ve milletimizin iradesine saygılı bir tavır içerisinde her zaman olduğu gibi tek çözüm olan sandığın etrafında buluştuk. Ülkemize ve milletimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

CHP cumhurbaşkanı adayı ön seçimi sebebiyle Aydın’a gelen CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Sibel Gerdan da Başkan Zencirci’yle birlikte sandıkları ziyaret edip, vatandaşlarla bir araya geldi. Gerdan ile birlikte CHP Aydın İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Özdemir, İl Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Nazike Cengi, İlçe Kadın Kolları Başkanı Didem Gümüş de seçim alanında yer aldı. – AYDIN

Related Posts

Deprem korkusuyla parkta kalan eşi ve baldızını silahla vurdu

Esenyurt’ta deprem nedeniyle parkta çocuklarıyla birlikte kalan Pınar Bakırcı ve kardeşi, ayrı yaşadığı eşi Turgut Bakırcı tarafından silahla vuruldu. İki kadın hastaneye kaldırılken, şüpheli ise gözaltına alındı.

Özgür Özel Mersin’de: ‘Mitinge değil eyleme geldik’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin üçüncüsü için Mersin’e geldi. Özel, “Mitinge değil eyleme geldik, sonuç alana kadar da devam edeceğiz” dedi.

CHP’li kadın meclis üyesine hakaret etmişti: AKP’li Belediye Başkanı hakkında tedbir kararı verildi

CHP’li Meclis Üyesi Bahar Günçiçek’e hakaret eden AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır hakkında tedbir kararı verildi.

Antalya’da şüpheli ölüm: İş yerinde cansız bedeni bulundu

Antalya’da evsiz Oktay Ozan Şehitoğlu, zaman zaman kaldığı iş yerinde ölü bulundu. Ölümün şüpheli bulunması üzerine Şehitoğlu’nun cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Yolcu otobüslerine silahlı saldırı: 15 kişi kaçırıldı

Nijerya’nın Benue eyaletinde silahlı kişiler iki yolcu otobüsüne saldırı düzenledi. Saldırıda 15 kişinin kaçırıldığı bildirildi.

Yeni F-35’ler İsrail ordusuna gitti

İsrail ordusu, 3 adet F-35 savaş uçağını, ülkenin güneyindeki Nevatim Hava Üssü’nde teslim aldı.