Denizli Büyükşehir’den kar mesaisi

Denizli Büyükşehir Belediyesi Karla Mücadeleye Hazır

Denizli, beklenen kar yağışına karşı önlemlerini alan Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri, özellikle Çameli ilçesinde etkili olan kar yağışıyla mücadele ediyor. Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, Merkez-Gökçeyaka Mahallesi ile Güzelyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik yol, Cumaalanı-Güzelyurt Mahallesi arasındaki 6 kilometrelik yol ve Sofular-Arıkaya-Gürsü mahalleleri arasındaki 20 kilometrelik yolda kar temizleme çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, ulaşımın aksamaması için büyük bir özveriyle çalışmalarını yürütüyor.

Related Posts

ABD’den, BM Güvenlik Konseyi’nde Gazze’de derhalve kalıcı ateşkes talep eden tasarıya ‘Hamas’ vetosu

ABD’den, BM Güvenlik Konseyi’nde Gazze’de derhalve kalıcı ateşkes talep eden tasarıya ‘Hamas’ vetosu

Kaboğlu’ndan Silivri ziyareti sonrası dikkat çeken açıklamalar

İstanbul Barosu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Kaboğlu, Silivri Cezaevi’ni ziyaret ettikten sonra dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Son Dakika… Cemil Tugay’ın teklifi kabul edildi: İzmir’de 7 gündür devam eden grev sona erdi

DİSK Genel-İş İzmir 1, 2, 3 ve 9 Nolu Şubelerde örgütlü 23 bin İZENERJİ, İZELMAN ve EGEŞEHİR A.Ş işçisinin grevi, 7’ncin gününde bitti. İzBB bürokratları ve SODEM-SEN’in dün gece sendikaya ilettiği yüzde 30 zam ve yüzde 19’luk enflasyon farkı kabul edildi.

Narkotik polisi firariyi tavan arasında kıskıvrak yakaladı

ADANA’da narkotik polisi, haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 10 firari hükümlüyü yakaladı. Hükümlülerden S.G. (29), banyonun tavan arasında saklanırken yakalandı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan firari hükümlüler önce adliyeye, ardından da cezaevine götürüldü.

İki Çin vatandaşı, ABD’deki bir laboratuvardan ‘tehlikeli biyolojik patojen’ kaçırmakla suçlanıyor

İki Çin vatandaşı, ABD’deki bir laboratuvardan ‘tehlikeli biyolojik patojen’ kaçırmakla suçlanıyor

SÖZCÜ yazdı, yasakçı rektör geri adım attı

Fırat Üniversitesi’nde ‘Çimlerde oturmak yasaktır’ levhaları SÖZCÜ’nün gündeme getirmesiyle kaldırıldı. Daha önce kişiye özel ilanlarla gündeme gelen Fırat Üniversitesi Rektörü Fahrettin Göktaş’ın kampüs içerisindeki yeşil alanlara astığı “Çimlerde oturmak, piknik yapmak yasaktır” levhaları, öğrenciler arasında büyük tepki yaratmıştı.