Ferdi Tayfur’un damadı: ‘Nasıl bir şeyin içerisindeyiz bilmiyorum’

Ferdi Tayfur’un Kızı Tuğçe Tayfur ve Ailesi Arasındaki Gerilim Devam Ediyor

Arabesk müziğin unutulmaz isimlerinden Ferdi Tayfur’un ani ölümü sevenlerini derin bir üzüntüye boğarken, cenaze töreninde yaşanan olaylar da gündemdeki yerini koruyor.

Uzun süredir görüşmediği kızı Tuğçe Tayfur ile Ferdi Tayfur arasındaki miras ve iş anlaşmazlığı nedeniyle cenaze töreninde tansiyon yükselmiş, akrabalar arasında kavga çıkmıştı.

Tuğçe Tayfur’un eşi Muhammet Aydın, sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, aldıkları tehditlere maruz kaldıklarını belirtmiş ve Tuğçe Tayfur’un markası için yaşanan anlaşmazlığı mahkemeye taşıdıklarını ifade etmişti.

Yaşanan bu üzücü olaylar hakkında konuşan Muhammet Aydın, eşinin hamile olduğunu ve stres altında olduğunu belirterek, “Rabbim mekanını cennet eylesin. Korumaya gerek yok, çünkü Rabbim herkesin koruyucusudur zaten” şeklinde açıklamalarda bulundu.

Olaylar devam ederken, kamuoyu Tuğçe Tayfur ve ailesinin yaşadığı bu sıkıntılı süreci yakından takip etmeye devam ediyor.

(ALINTI)

Related Posts

Deprem korkusuyla parkta kalan eşi ve baldızını silahla vurdu

Esenyurt’ta deprem nedeniyle parkta çocuklarıyla birlikte kalan Pınar Bakırcı ve kardeşi, ayrı yaşadığı eşi Turgut Bakırcı tarafından silahla vuruldu. İki kadın hastaneye kaldırılken, şüpheli ise gözaltına alındı.

Özgür Özel Mersin’de: ‘Mitinge değil eyleme geldik’

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinginin üçüncüsü için Mersin’e geldi. Özel, “Mitinge değil eyleme geldik, sonuç alana kadar da devam edeceğiz” dedi.

CHP’li kadın meclis üyesine hakaret etmişti: AKP’li Belediye Başkanı hakkında tedbir kararı verildi

CHP’li Meclis Üyesi Bahar Günçiçek’e hakaret eden AKP’li Bahçelievler Belediye Başkanı Hakan Bahadır hakkında tedbir kararı verildi.

Antalya’da şüpheli ölüm: İş yerinde cansız bedeni bulundu

Antalya’da evsiz Oktay Ozan Şehitoğlu, zaman zaman kaldığı iş yerinde ölü bulundu. Ölümün şüpheli bulunması üzerine Şehitoğlu’nun cansız bedeni, otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumuna götürüldü.

Yolcu otobüslerine silahlı saldırı: 15 kişi kaçırıldı

Nijerya’nın Benue eyaletinde silahlı kişiler iki yolcu otobüsüne saldırı düzenledi. Saldırıda 15 kişinin kaçırıldığı bildirildi.

Yeni F-35’ler İsrail ordusuna gitti

İsrail ordusu, 3 adet F-35 savaş uçağını, ülkenin güneyindeki Nevatim Hava Üssü’nde teslim aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir