Genç kadın tartıştığı eşi tarafından bıçaklanarak öldürüldü!

Osmaniye Mahallesi’nde Yaşanan Cinayet

Osmaniye’nin Cumhuriyet Mahallesi’nde sabaha karşı meydana gelen olayda, iki yıldır evli olan bir çift arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucunda S.Y., eşi Fatma Yılmaz’a bıçakla saldırdı. Komşuların duyduğu gürültüler üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri yönlendirildi. Sağlık ekipleri yaptıkları kontrolde, maalesef Fatma Yılmaz’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Olayın ardından Yılmaz’ın cansız bedeni otopsi için morga kaldırılırken, S.Y. ise polis tarafından gözaltına alındı. Çiftin bir yaşındaki çocuğu ise Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerince koruma altına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor. Detaylar için takipte kalın.

Related Posts

Ahmet Davutoğlu IKBY Başbakan Yardımcısı Talabani ile görüştü

Gelecek Partisi Genel Başbakanı Ahmet Davutoğlu, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başbakan Yardımcısı Kubad Talabani ile bir araya geldi

Atatürk’ün 98 yıl önce çekilen fotoğrafları ve videosu ortaya çıktı!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün, müzelerde sergilenen ve birçok kişiye imzaladığı seri çekim fotoğraflarının bilinmeyen video görüntüleri de ortaya çıktı. İstanbul’da 1927 yılında bir fotoğrafçıda çekildiği düşünülen seri fotoğraflar ve video, 1950’lerde yapılmış bir Atatürk belgeselinde bulundu.

Mansur Yavaş gençlere seslendi: ‘Merak etmeyin…’

ABB Başkanı Mansur Yavaş, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle paylaştığı mesajında, gençlere seslenerek, “Koşun, sorun, üretin ve merak etmeyin, önünüzde duran engelleri hep birlikte kaldıracağız” dedi.

Öğretmenlerini savunan 65 öğrenci disiplinlik oldu

Muğla’nın Bodrum ilçesinde öğretmenlerini savundukları için eylem ve basın açıklaması yapan 65 liseli öğrencinin disipline sevk edilmesi velilerin ve STK’ların tepkisine neden oldu.

İran Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan: Batı barış mesajımızı almadı

İran Cumhurbaşkanı Mesud Pezeşkiyan, Tahran Diyalog Forumu’nun açılışında düzenlenen panelde konuklara hitap etti

‘8647’ paylaşımı istihbaratı harekete geçirdi: Kodun anlamı çözüldü

Eski FBI Direktörü James Comey, sosyal medyada yaptığı bir paylaşımla gündeme oturdu. Sahilde deniz kabuklarından oluşan “8647” şeklindeki dizilimin fotoğrafı, ABD basını tarafından ‘son derece tehlikeli’ şekilde yorumlandı.