İsrail Askerleri Eriha’daki Arap Okuluna Baskın Düzenledi, 3 Filistinli İşçi Gözaltına Alındı
İsrail askerleri, işgal altındaki Batı Şeria’nın Eriha kentinde bulunan Arap el-Keabine Okulu’na baskın düzenleyerek 3 Filistinli işçiyi gözaltına aldı. Filistin resmi ajansı WAFA’nın aktardığına göre, Bedevi Haklarını Savunma Örgütü (BEYDER) Başkanı Hasan Melihat, olayla ilgili açıklamalarda bulundu.
Melihat, İsrail askerlerinin Eriha’nın kuzeybatısındaki El-Meracat bölgesindeki okulda yaptığı baskını duyurdu. Gözaltına alınan işçilerin, okulda güvenlik kameraları yerleştiren üç kişi olduğunu belirten Melihat, bu durumun, Filistinli vatandaşların günlük yaşamını ve haklarını ihlal etmeye yönelik bir başka örnek olduğunu vurguladı.
İsrail’in Batı Şeria’daki askeri operasyonları, Filistinliler arasında tepkiyle karşılanırken, uluslararası topluma da çeşitli çağrılar yapılmakta. Konuya ilişkin daha fazla gelişme bekleniyor.
More Stories
Ümit Özdağ’dan PKK’nın ‘silah bırakması ihtimali’ne yorum: Gerçek olamayacak kadar iyi
Çayırova’da Çölyak Hastalarına Ramazan Ayında Glütensiz Gıda Yardımı
Arkadaşıyla paylaştığı fotoğraf pahalıya patladı: Hapis cezası verildi