Mehmet Erkut Budak’tan Altın Madalya

Milli yelkenci Mehmet Erkut Budak, 17. Euromarina Optimist Torrevieja Yarışı’nda altın madalya kazandı.

Türkiye Yelken Federasyonundan yapılan açıklamaya göre, İspanya’nın Torrevieja kentindeki organizasyonda mücadele eden İstanbul Yelken Kulübü sporcusu Mehmet Erkut Budak, şampiyonluğa ulaştı.

Milli sporcu, 28 ülkeden 420 sporcunun katıldığı prestijli organizasyonda rakiplerini geride bırakarak kürsünün zirvesinde yer aldı.

Related Posts

Trump’ın koltuğu sallanıyor: Son anketler halkın öfkesini gösterdi

Trump’ın onay oranı yüzde 40’a gerilerken Amerikalıların çoğu, artan gümrük vergileri ve bütçe kesintilerinden memnun değil. Başkanın yürütme emirleriyle izlediği yol da kamuoyunda rahatsızlık yaratıyor.

Dünyanın altında ne oluyor? Bilim insanları ‘hayalet yapıyı’ ortaya çıkardı! Büyük bir patlamaya mı hazırlanıyor?

Bilim dünyası, dünyanın iç katmanlarında bugüne kadar fark edilmemiş, gizemli jeolojik yapılar ve hareketlilikler keşfetti. Suudi Arabistan’daki Kral Fahd Üniversitesi ile İsviçre Zürih Federal Teknoloji Enstitüsü (ETH) ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar, gezegenimizin derinliklerindeki dinamik süreçleri gözler önüne seriyor.

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 8. gün: Avrupa diplomasiyi zorluyor, Erakçi ile görüşecekler; Beyaz Saray, karar için 2 hafta verdi

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 8. gün: Avrupa diplomasiyi zorluyor, Erakçi ile görüşecekler; Beyaz Saray, karar için 2 hafta verdi

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 7. gün: Netanyahu, “ABD zaten yardımcı oluyor” dedi; İran’ın füze fırlatma sistemlerinin büyük kısmı vuruldu

CANLI BLOG | İsrail-İran çatışmasında 7. gün: Netanyahu, “ABD zaten yardımcı oluyor” dedi; İran’ın füze fırlatma sistemlerinin büyük kısmı vuruldu

Elon Musk’a kötü haber! Starship roketi patladı

ABD’li milyarder Elon Musk’ın, sahibi olduğu SpaceX ‘ten kötü haber geldi. SpaceX’in roketi ‘Starship’ deneme öncesi patladı.

Kuzey Kore’nin ölüm fabrikası: Dev silah üssü kuruluyor

Kuzey Kore, mühimmat üretimini iki katına çıkaracak dev bir silah fabrikasının temellerini atıyor. Uydu görüntüleri, yeni tesis için onlarca binanın yıkıldığını ve dağların düzleştirildiğini gösteriyor.