Mersin’de uyuşturucu operasyonu!

Narkotik Suçlarla Mücadele Operasyonlarında 384 Şüpheli Gözaltına Alındı

Şehir Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarında önemli bir ilerleme kaydetti. Son 20 gün içinde gerçekleştirilen operasyonlar kapsamında 384 şüpheli gözaltına alındı ve uyuşturucu madde bulundurma veya satışı suçundan haklarında işlem yapıldı.

Operasyonlarda yakalanan şahıslar arasında 7 kilo 200 gram kokain, 4 kilo 450 gram esrar, 2 kilo 17 gram bonzai, 264 gram bonzai ham maddesi, 261 gram metamfetamin, 6 bin 800 adet sentetik ecza, bin 512 adet uyuşturucu hap, 6 tabanca ve toplamda 380 bin TL suç geliri ele geçirildi.

Emniyet birimleri tarafından sorgulanan ve adli makamlara sevk edilen şüphelilerden 42’si “Uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklandı. Operasyonların önümüzdeki günlerde de devam edeceği belirtildi ve uyuşturucuyla mücadelede kararlılıkla devam edileceği vurgulandı.

Related Posts

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpıştı: 1 ağır yaralı

Bursa’da otomobil ile motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi ağır yaralandı.

İzmir’de odacıyı da gözaltına almışlar

İzmir operasyonunda haklarında gözaltı kararı verilen 157 kişi ile ilgili ilginç bilgiler ortaya çıktı: Ölü çıkan bir şüphelinin yanında bir odacı ve bir şoför de sorgulanıyor.

Cem Aydın’dan Saraçhane’de yaralanan genci hastanede ziyaret etti

CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı Cem Aydın,, İBB Başkanı ve CHP Cumhurbaşkanı Adayı Ekrem İmamoğlu’nun tutukluluğunun 100. gününde dün Saraçhane’de yapılan mitingde bıçakla yaralanan Fırat Baran Önder’i ziyaret etti.

Serinlemek için baraj gölüne girip boğuldu

Elazığ’da Derman Tokur (51), serinlemek için girdiği baraj gölünde boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Mine Nur Ala cinayetinde katil eşe ağırlaştırılmış müebbet

Ankara’da boşanma aşamasındaki eşi Mine Nur Ala’yı öldüren Emrah Ala’nın “eşe karşı tasarlayarak kasten öldürme” suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası aldı

CHP’li Mahmut Tanal’dan eylemci Pikachu’ya: Barikatları ben kaldıracağım, Saraçhane’de seni bekliyorum

CHP’li Mahmut Tanal’dan eylemci Pikachu’ya: Barikatları ben kaldıracağım, Saraçhane’de seni bekliyorum