Moskova’da olası dron saldırılarına karşı önlem: 4 havalimanına uçuşlar durduruldu

Rusya’da Havalimanlarında Uçuşlar Geçici Olarak Durduruldu

Rusya Federal Hava Taşımacılığı Ajansı (Rosaviatsiya), Moskova’daki Şeremetyevo, Domodedovo, Vnukovo, Jukovski ve Kaluga Havaalanları’nda uçuş güvenliğini sağlamak amacıyla geçici olarak uçuşların durdurulduğunu duyurdu.

Rusya’da olası dron saldırıları riski üzerine Rosaviatsiya tarafından yapılan açıklamada, Sivil hava araçlarının emniyetli uçuşları için belirtilen havaalanlarına geçici olarak uçuş kabul edilmeyeceği belirtildi. Rosaviatsiya’nın açıklamasında “Hava araçları ekipleri, hava trafik kontrolörleri ve havaalanı hizmetleri, uçuş güvenliğini sağlamak için gerekli tedbirleri almaktadır. Güvenlik, her zaman önceliğimizdir.” ifadelerine yer verildi. (DHA)

 

Günün Öne Çıkan Haberleri

Related Posts

Çeşme Belediyespor Yönetimini Yeniliyor

Çeşme Belediyespor Kulübü, 2025-2026 sezonu öncesinde olağanüstü genel kurul toplantısı yaparak yönetimini yenileyecek. İlk toplantı 27 Ağustos’ta, yeterli katılım sağlanamazsa ikinci toplantı 3 Eylül’de gerçekleştirilecek.

Arpaçay’da Su Kaçaklarına Savaş Açıldı

Arpaçay Belediye Başkanlığı, içme suyu sıkıntılarına çözüm bulmak için su kaçaklarına yönelik çalışmalar başlattı. Başkan Zeki Elma, şebeke suyunun tarımsal amaçla usulsüz kullanımına karşı denetimlerin artırılacağını duyurdu.

“Seni işe götüreceğiz” diye kandırdığı kadını ormana götürüp öldürdü

Mersin’de “Seni işe götüreceğiz” diyerek araca bindirdiği 60 yaşındaki kadını öldüren ve ziynet eşyalarını çalan kişi ile silah temin eden kişi tutuklandı.

Cari Açık ve Ekonomik Büyüme Öngörüleri

Bakan Şimşek, cari açığın milli gelire oranını %1,3 öngördü, sanayi üretimi %7,3 büyüdü.

New York’un ilk Müslüman Belediye Başkanı adayı Mamdani, dünyaca ünlü TIME’ın kapağında yer alacak: Güçlü isimler şoke oldu

New York’un ilk Müslüman Belediye Başkanı adayı Mamdani, dünyaca ünlü TIME’ın kapağında yer alacak: Güçlü isimler şoke oldu

Samsunspor’da hedef 2’de 2:  Kocaelispor’a karşı tek eksik

Samsunspor, Süper Lig’in 2. haftasında Kocaelispor’u da yenerek 2’de 2 yapmak istiyor.