Muayene olmaya gittiği hastaneden televizyon çaldı

Afyonkarahisar’da Hastane Bekleme Salonundaki Televizyonu Çalan Şüpheli Tutuklandı

Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde muayene için bulunan M.S. isimli şüpheli, bekleme salonundaki televizyonu çaldıktan sonra tutuklandı.

Olayın detaylarına göre, M.S. hastaneye muayene olmak için geldi ve bekleme salonunda duvara asılı televizyonu çaldı. Hastane görevlilerinin ihbarı sonucu olay yerine gelen polis ekipleri, güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyerek şüphelinin kimliğini belirledi.

Polis ekipleri tarafından yakalanan M.S., çaldığı televizyonla birlikte gözaltına alındı ve tutuklandı.

Related Posts

Trump Panama ve Süveyş kanallarından ücretsiz geçiş istiyor

ABD Başkanı Trump, Amerikan ticari ve askeri gemilerinin Panama ve Süveyş kanallarından ücretsiz geçmesi gerektiğini savundu.

Sancaktepe’de korkutan anlar: Binanın balkonu çöktü

İstanbul Sancaktepe’de 5 katlı metruk binanın en üst katında bulunan dairenin balkonu çöktü. Binanın 3 yıldır boş olduğu öğrenildi.

Rusya’dan gece bombardımanı: 149 İHA ile saldırdı

Rusya, Ukrayna’yı gece boyunca 149 insansız hava aracı vurdu.

Kıyafet kuralına uymadılar: Papa’nın cenazesinde “saygısız” liderler

Papa Francis’in cenaze töreninde en çok konuşulanlardan biri kıyafet tercihleri oldu. En çok da ABD Başkanı Trump, mavi takım elbisesiyle eleştiri oklarının hedefindeydi.

İBB’ye ikinci dalga operasyon: 50 gözaltı

İBB’ye yönelik yolsuzluk soruşturması kapsamında 53 isim hakkında gözaltı kararı verildi, 50 kişinin emniyetteki işlemleri başladı.

Kuzey Ege için kuvvetli fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, Kuzey Ege için kuvvetli fırtına uyarısında bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir